Сапунената легенда Тод Карти беше едва разпознаваем, докато носеше мустаци в

...
Сапунената легенда Тод Карти беше едва разпознаваем, докато носеше мустаци в
Коментари Харесай

Легендата на EastEnders едва разпознаваем 21 години след изиграването на емблематичен герой в сапунената програма на BBC

Сапунената легенда Тод Карти беше едвам различим, до момента в който носеше мустаци в The Lowry Theatre в Манчестър.

60-годишният артист погледна надалеч от най-известните си герои PC Габриел Кент в The Bill и Марк Фаулър в EastEnders. Сапунената звезда беше съвсем неразпознаваем, защото беше видян да извършва поръчки, преди да влезе в театъра в Манчестър.

Тод имаше гъсти мустаци, които напомняха на холивудския артист Том Селек. Актьорът облече всекидневно облекло, което се състоеше от тъмносин полар с цип, подобаваща тъмносиня нюйоркска шапка и тъмни дънкови сини дънки. Тод също носеше чифт очила, които също го караха да наподобява надалеч от емблематичните си дни в EastEnders.

Неговата най-известна роля беше тази на Марк Фаулър в EastEnders, воин, който изигра от 1990 до 2003 година в продължение на 13 години в шоуто, той се впусна в главен сюжет, включващ ХИВ диагнозата на Марк. През 2003 година Тод се сбогува с ролята си на Уолфорд, до момента в който Марк Фаулър потегля на мотоциклет.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР